Dorpsquiz

Gezelligheid, kennis en fanatisme wisselen elkaar op een spraakmakende manier af tijdens de Dorpsquiz. In zijn korte bestaan uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel van de Dorpsfeesten die bij voorbaat al garant staat voor een fantastische eerste avond. Eefdenaren van jong tot oud kunnen deelnemen in teams van 5 t/m 8 personen. Trommel dus vrienden, familie, buurtgenoten of collega’s op en daag de winnaars van 2022 – ‘Per Glas Wijzer’ – uit om de titel over te nemen.

Natuurlijk staat gezelligheid voorop tijdens de Dorpsquiz, maar denk hierbij niet dat winnen onbelangrijk is. Uitgedorst in de mooiste teamoutfits, wordt er op het scherpst van de snede gestreden om de hoogste eer van Eefde. Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, waarbij je ook een teamnaam en een captain kiest. De teamcaptains worden verzocht om 19:00 uur in de tent het quizboek op te halen. Hierbij moet het inschrijfgeld á € 30,00 per team contant (en gepast) worden voldaan.

Samenwerking is het sleutelwoord tot succes in de Dorpsquiz. Die bestaat uit kennisvragen, foto en audio opdrachten, maar ook uit doe opdrachten en wie weet wat nog meer. En dat in verschillende categorieën. Waarbij ons mooie dorp natuurlijk ruimschoots aan bod komt. Tijdens de quiz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken en is het klokslag 21.30 uur… dan leveren de teamcaptains het quizboek weer in bij de jury. De speltijd was vorig jaar voor veel teams een vijand; daarom is het aantal vragen voor 2023 ingekort. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid tot napraten, waarbij de antwoorden worden getoond op het grote scherm. HuisDJ Peter zorgt voor een lekker sfeertje, waarbij alle verzoekjes welkom zijn en twijfel je of de DJ jouw favoriet in huis heeft? Neem dan gezellig je eigen muziek (platen) mee!

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op vrijdagavond 16 juni rond 22.30 uur in de feesttent. Naast mooie prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs staat er ook een jaar lang roem op het spel. Meld je snel aan want VOL = VOL (Max 50 teams). De aanmelding staat open vanaf het bezorgen van het boekje. Bedenk vooraf de teamnaam en de captain!

Aanvang
19.00 uur

Aanmelden    Naam Captain