Open podium

Ben of ken jij een echte ‘performer’ die toe is aan zijn definitieve doorbraak? Of oefen jij al maanden met jouw bandje op een mooi repertoire en wil je dat graag met ons delen tijdens de Eefdese Dorpsfeesten? DAN IS DIT JE KANS! Het doel van het Open Podium is om iedereen die iets met muziek doet de gelegenheid te bieden om op te treden voor dorpsgenoten. Van solisten tot
bandjes en van DJ tot klassiek … meld je nu aan!

Meedoen aan het Open Podium is wellicht wel be langrijker dan winnen. Er wordt dan ook geen onderscheid gemaakt naar ‘niveau’. Beginners of minder ervaren muzikanten zijn net zo welkom als volleerde artiesten.  Je hebt de kans om ervaring op te doen en/of iets te leren. Zo lang je maar plezier hebt in wat je doet!

 

Hoe, wat en waar?

De Oranjevereniging Eefde zorgt voor een complete backline, bestaande uit een drumstel, een bas- en twee gitaarversterkers, een 61-toetsen synthesizer en een zanginstallatie. In principe speelt  iedereen op zijn of haar eigen instrument (toetsenisten uitgezonderd) en nemen zangers en zangeressen hun eigen microfoon mee. Heb je geen microfoon? Dan hebben wij een exemplaar te leen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat er eigen bas-en gitaarversterkers, floor-en keyboards etc. meegenomen worden. Wij willen de beschikbare tijd vullen met muziek en niet met het opbouwen en afbreken van geluids apparatuur.

Heb je nog een vraag? Stel hem gerust via: info@oranjeverenigingeefde.nl

Aanvang
20.30 uur

Aanmelden    Aantal personen