Lidmaatschap

De Oranjevereniging Eefde is een vereniging die zich inzet voor jong en oud, met als doel het dorp Eefde leefbaar te houden. Het lidmaatschap is voor een vereniging van groot belang, want zonder bijdrage van haar leden komt het voortbestaan van elke vereniging in gevaar. Daarom hebben wij gekeken naar een nieuwe vorm van lidmaatschap, die past bij de huidige tijd met als doel te komen tot een systeem die duidelijk en betaalbaar is voor iedereen.

Wij vinden het geweldig dat u lid wilt worden. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Er is keuze uit 2 verschillende lidmaatschappen:

 

Zilver-kaart

De Zilver-kaart geeft het hele jaar recht op vrije toegang tot al onze feesten, die door de OVE worden georganiseerd, met uitzondering van de Seniorendag. Denk hierbij aan de ‘Helden van Eefde’, het vogelschieten en de feesten. Deze passe-partout kost slechts  € 20,00 per persoon per jaar.

 

Kroon-kaart

De Kroon-kaart is een passe-partout volgens het idee van ‘de club van 100’ bij bv. sportclubs, voor personen die ons een warm hart toedragen en ons financieel meer willen en kunnen ondersteunen dat het basis lidmaatschap. De doelstelling van de ‘club van kroonleden’ is: het financieel ondersteunen van alle activiteiten rondom Koningsdagen en Oranje feestelijke evenementen voor jong en oud binnen Eefde georganiseerd door de Oranjevereniging. Voor deze leden zal een gezamenlijke en speciale activiteit worden georganiseerd. U bent al kroonlid voor een (minimale) inleg van € 50,00 per persoon per jaar. Uiteraard geniet u ook van alle voordelen van de zilverkaart.

 

 

Aanmelden lidmaatschap

 

  Aanhef

  Soort lidmaatschap

  per jaar

  Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan De Oranjevereniging Eefde doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens lidmaatschap en uw bank doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van De Oranjevereniging Eefde.
   
  Als u het niets eens bent met deze afschrijving kunt u deze terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.
   
  De Oranjevereniging Eefde (Incassant ID: NL 12ZZZ401029240000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar ledenadministratie.

   

  Handtekening